Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Om corona

Uppdaterat 18 oktober 2021

Nu är vår service som vanligt igen

Sedan fredagen den 3 september jobbar vi "som vanligt" igen. Våra butiker är öppna helt som vanligt och vi gör alla möjliga typer av besök och jobb i din lägenhet även då du är hemma. Fortfarande gäller myndigheternas rekommendationer om att hålla avstånd.

Servicebesök i lägenheter

Vi bokar nu tid för alla typer av jobb i din lägenhet. Självklart gäller fortfarande myndigheternas rekommendationer om att hålla minst två meters avstånd. Om någon i bostaden blir sjuk inför vårt bokade besök ber vi dig kontakta oss och boka av det så snart du kan. Det här är för både din och vår säkerhet. 

Våra butiker öppna igen

Våra butiker är öppna, välkommen om du är symtomfri. Vi håller avstånd.

Visa lägenhet, flytta in?

Från och med den 18 oktober gäller att du som säger upp din lägenhet håller i en visning för bostadssökande. När du säger upp din bostad bokar våra handläggare en tid för visning. Du får information om vad som förväntas av dig och hur en visning går till. Vi kommer också att skicka ut en samtyckesblankett för fotografering, då vi också vill fotografera lägenheter tills vidare. På så sätt kan personer som inte känner sig bekväma med att gå på visning ta del av bilder och film digitalt.

De första visningarna kommer att bokas i början av november.

Du som ska flytta in i en lägenhet och ska hämta nycklar är välkommen att hämta dem på något av våra besökskontor. I informationsmaterialet du fick när du skrev kontrakt står på vilket av våra kontor du kan hämta nycklarna. 

För mer information om corona

Har du frågor om coronaviruset som orsakar covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Click here for information in English