Hur funkar Fint Hemma?

Bild från filmen om Fint Hemma

Klicka på bilden för att se filmen om Fint Hemma

Fint Hemma kallar vi hela vårt underhålls- och tillvalskoncept där du som hyresgäst kan beställa allt från tapeter och golv till ny spis och säkerhetsdörr – när det passar dig.  

I konceptet ingår det valfria lägenhetsunderhållet, en lösning som vi tagit fram tillsammans med Hyresgästföreningen. Det är bara du som hyresgäst som bestämmer om, när och hur din lägenhet ska underhållas. På så vis får du själv möjlighet att påverka din hyra och inte minst sätta din egen prägel på din bostad.

Du väljer när det är dags

Vi bakar inte in kostnaden för lägenhetsunderhållet i hyran utan istället väljer du själv när det är dags att till exempel tapetsera om. Du betalar då ett månadstillägg på hyran under en begränsad tid, sex år för målning/tapetsering och nio år för golv.

Det är ytskikten i lägenheten (målning, tapetsering och golv) som du själv styr när du vill förnya.

Sortiment för just ditt hem

För att veta vilka produkter du kan välja mellan och vad de kostar, besök någon av våra tre Fint Hemma-butiker på distriktskontoren eller logga in i Min Lägenhet här på webben. Vår kundtjänst hjälper dig också gärna, som nås på 08-508 39 000.

Eftersom varje hus har sina förutsättningar kan det vara så att inte alla produkter som visas i vår webbshop passar just din bostad. 

I några enstaka hus har vi andra underhållskoncept. Läs mer här

Varmt välkommen!