Årets fastighetsförvaltare finns hos Stockholmshem

Publicerad

Anna Lackman från Stockholmshem (Årets fastighetsförvaltare Bostad) och Annika Rissler från Newsec (Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt). Foto: Förvaltarforum

Anna Lackman från Stockholmshem (Årets fastighetsförvaltare Bostad) och Annika Rissler från Newsec (Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt). Foto: Förvaltarforum

Stockholmshems områdeschef i Bagarmossen, Anna Lackman, har utsetts till Årets Fastighetsförvaltare 2018 i kategorin Bostad.

Priset delades ut av AFF, Forum för förvaltning och service, och Förvaltarforum i samband seminariet Framtidens Förvaltare. Priset syftar till att lyfta fram medarbetare som gör ett professionellt värdeskapande arbete samt främjar fastighetsrollen. Vinnaren ska uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områdena: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, it, kommunikation och omvärld.

Juryns motivering:

”Anna Lackman coachar sina medarbetare och bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. Med ett bra ekonomiskt resultat, ökad trygghet i sitt distrikt och minskade skador är den nominerade en stor tillgång för sin organisation och en mycket god ambassadör för sin yrkesroll.”

Priset delades ut för tredje året och i år konkurrerade förvaltare från mer än 20 företag om utmärkelsen, en rekordmarkering som visar att priset under åren fått en växande betydelse.

– Det är jätteroligt att Annas engagemang och Stockholmshems långsiktiga kundfokus och proaktiva förvaltning uppmärksammas, säger Eva Lenngren, chef för Boende & Lokaler på Stockholmshem. Anna har visat att fastighetsförvaltning är mer än att bara ta hand om hus och att vi som bostadsbolag kan förändra och förbättra hela stadsdelar.