Vi utvecklar framtidens Stockholm – vill du vara med?

Hedda och Michelle utanför sitt hus i Sätra. Ur filmen om Stockholmshem.

Klicka på bilden för att se en film om hur det är att bo och jobba hos oss! 

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra drygt 27 000 lägenheter bor över 51 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom över 3 700 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Vi bygger staden

Men Stockholmshem är mer än bara en hyresvärd. Vi har en stor uppgift när det gäller att bygga och utveckla staden. Stockholm växer och ett av våra viktigaste uppdrag är att bygga fler bostäder åt alla de som vill bo här. Inom några år ska Stockholmshem byggstarta dubbelt så många lägenheter som idag, 1 000 lägenheter om året, samtidigt som vi ska bidra till att staden har en hållbar livsmiljö.

Det innebär att vi måste söka nya lösningar, inte minst för att öka hållbarheten för framtiden. Därför driver vi på Stockholmshem utvecklingen för att testa nya tekniker, som t.ex. vårt passivhus i Hökarängen, som blev det första bostadshuset i Stockholm som nått den högsta miljöklassningen Guld.

Rekryterar för framtida utmaningar

Hos oss finns mängder av olika yrkesroller och stora karriärsmöjligheter. Idag är vi drygt 330 anställda som arbetar med allt ifrån teknik, stadsutveckling, förvaltning och fastighetsservice till kommunikation, IT och hållbarhet. För att möta framtidens utmaningar behöver vi också rekrytera nya, engagerade och kunniga medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig? Jo, spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet; i medarbetarenkäten inom Stockholm stad har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap.

Låter det här som en miljö du skulle vilja jobba i? Kika då på våra lediga tjänster som vi lägger ut i kolumnen till vänster.