Stockholmshemmet

Stockholmshemmet är Stockholmshems hyresgästtidning som du som bor hos oss får fyra gånger per år.

I tidningen finns aktuella nyheter och reportage om sånt som händer hos oss och ute i våra bostadsområden, tips och råd och mycket annat. Du hittar också aktuella kontaktuppgifter. Nedan ser du årets nummer, nummer från tidigare år hittar du i vänsterkolumnen.

Framsida till Stockholmshemmet nr 4 2018

 

Nr 4 2018

Reportage från invigningen av vårt senaste boende för nyanlända i Örby. Dessutom beskriver vi vad din hyra egentligen går till och bjussar på våra bästa tips för att ta hand om golvet. 

Läs Stockholmshemmet på webben

Ladda ner och läs pdf

 

 

Framsida till Stockholmshemmet nr 3 2018


Nr 3 2018

Vi får hälsa på den inspirerande lokala hyresgästföreningen i kvarteret Spindeln i Gubbängen, som har höns, växthus, cykelpool, yoga och mycket mer för dem som bor i huset. Dessutom skriver vi om vår satsning för att få bort fusk i byggbranschen.

Läs Stockholmshemmet på webben

Ladda ner och läs pdf

 

 

Framsida till Stockholmshemmet nr 2 2018


Nr 2 2018

Nytt fräscht utseende! Läs i det här ansiktslyfta numret av Stockholmshemmet om vårt arbete för säkra hissar och låt dig inspireras till "hemester" med våra tips för en trevlig sommar på hemmaplan. 

Läs Stockholmshemmet på webben 

Ladda ner och läs pdf

 

 

 

Nr 1 2018

Här kan du läsa om vår senaste trygghetssatsning och om invigningen av Stockholmshems andra studenthus som ligger i Årstadal.

Läs Stockholmshemmet på webben

Ladda ner och läs pdf.