Lås & Nycklar

Nycklar på rad

Nycklar när du flyttar in

När du flyttar in i din lägenhet får du nycklar antingen av oss eller av den hyresgäst som flyttar ut från lägenheten.

Om nycklarna finns hos oss kan du hämta dem på ditt distriktskontor efter klockan 12.00 på inflyttningsdagen. Om inflyttningsdagen infaller på en söndag eller helgdag kan nycklarna hämtas klockan 12.00 närmast påföljande vardag. Kom ihåg att ta med dig en legitimation när du ska hämta dina nycklar.

Om du saknar nycklar till något gemensamt utrymme (tvättstuga, källare etc) beställer du det via vår kundtjänst.

Låsbyte

Beställ gärna låsbyte genom oss, om du gör det inom tre månader från att du flyttat in byter vi ditt lås gratis. För att beställa ringer du till kundtjänst.

Säkerhetsprodukter

I vår tillvalsbutik finns ett antal säkerhetsprodukter du kan beställa som tillval. Beställer du en säkerhetsdörr ingår ett niotillhållarlås, eller ”polislås” som det ibland kallas. Du ansvarar själv för service och funktion av tillhållarlåset. Extranycklar köper du från låssmed eller nyckelbar.

Vill du installera ett sjutillhållarlås får du göra det genom egen låssmed. Låset är då ditt egna och du ser till att låset servas.

Fönsterspärr och lås för terrassdörr är andra tillvalsprodukter som du också kan beställa hos oss.

Utelåst?

Har du tappat eller blivit bestulen på dina lägenhetsnycklar? Kontakta en låssmed. 
Är det något problem med låset eller nyckeln kärvar? Det fixar vi. Ring kundtjänst på 08-508 39 000.

Fundera gärna på om du har någon i din närhet som kan förvara ett par extranycklar. Det kan bespara dig onödiga kostnader för låssmed och ett och annat grått hårstrå.