Skadedjur

Kackelacka på gurka

Det finns olika sorters småkryp som är ett viktigt inslag i naturen men som när de börjar besvära oss människor anses vara skadedjur. Det är varken trevligt eller hälsosamt att dela sin lägenhet med skadedjur som kan plåga oss på olika sätt.

Är du en av dem som sommartid drabbas av getingbon hemma?
Eller har du drabbats av skadedjur i din lägenhet som t ex myror, kackerlackor eller mjölbaggar?

I sådant fall är det viktigt att du så snart som möjligt kontaktar vår kundtjänst och anmäler detta på telefonnr 08-508 39 000. Anticimex kommer då och sanerar i din lägenhet.

Olika skadedjur saneras på olika sätt. Hur saneringen kommer att gå till beror därför på vilket skadedjur du har problem med. Anticimex kommer att lämna information till dig hur saneringen kommer att gå till, vad du ska förbereda och vad du ska tänka på inför saneringen. 

Stockholmshem har ett avtal med Anticimex vilket innebär att vi står för alla kostnader för saneringen, du som hyresgäst behöver inte betala något för den. Hantering av möbler, kemtvätt eller andra eventuella åtgärder utöver själva saneringsarbetet betalar du själv för.

Viktigt att anmäla snabbt

Det är väldigt viktigt att anmäla skadedjur så snart som möjligt. Vissa skadedjur kan sprida sig och orsaka besvär i fler lägenheter. Ibland krävs det upprepade saneringar för få ett bra resultat och bli av med viss ohyra. Det beror på att saneringen kräver lite tid, de metoder man använder bygger på att insekterna ska komma i kontakt med en behandlad yta eller utlagt bete.

Är du osäker och vill fråga någon om råd ringer du lättast till vår
kundtjänst. Det finns även information om skadedjur på Anticimex hemsida, du hittar länken till deras webbplats längst ned på sidan.

Till höger hittar du, förutom kontaktuppgifter till vår Kundtjänst, även länkar till mer information om några av de vanligaste skadedjuren som är bra att läsa.