Kom och invig ny belysning på Beata Sparres gränd 4!

Publicerad

Beata Sparres Gränd 4 i Hässelby har fått en ”make over” under året. Nu i höstmörkret är det dags att förhöja platsen ytterligare, med belysning.

Planteringar i säng och badkar vid gångtunneln vid Beata Sparres gränd 4 i Hässelby Centrum. Foto Bengt Alm. Så här grönt och skönt är det inte i november, men nu gör vi mysigt med belysning i "lägenheten". Foto Bengt Alm. 

Tillsammans med boende i området har vi skapat en lekfull och ombonad plats med ett udda uttryck som skapat glädje i ett stråk som man tidigare gärna skyndat förbi på väg till tunnelbanan. Nu är det dags att komplettera installationen på platsen med belysning så att den känns trygg även vintertid. En belysningskonstnär har skapat lampor och belysning som kommer att sitta i träden.

Den 16 november mellan klockan 17 och 18 tänder vi den nya belysningen. Kom och gör oss sällskap. Det blir mingel och en stund för frågor och reflektioner kring den nya platsen.

Varmt välkommen!

Projektet är ett steg i att tillsammans med Hässelby stadsdelsförvaltning och andra aktörer i Hässelbygårds centrum få en tryggare och roligare centrummiljö.