Stockholmshem söker projektutvecklare inom Nybyggnad

Som Projektutvecklare på Stockholmshem har du en central roll med uppdraget att utveckla nybyggnadsprojekt för flerbostadshus. Uppgifterna ligger i processens tidiga skeden och frågor kring detaljplaner, programarbete, gestaltning, och exploatering blir i din vardag. Du kommer i byggherrerollen att driva och leda projekt med målet att tillsammans med våra arkitekter, kommunens planarkitekter, exploateringskontoret och andra byggherrar skapa nya attraktiva bostadsområden med bra lägenheter och goda miljöer inom Stockholms Stad.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda förstudier och analysera förutsättningar för projekten; utformning, risker, möjligheter och ekonomi
  • Delta i planarbetet vid framtagande av nya detaljplaner som leds av Stadsbyggnadskontoret.
  • Leda idé och programarbetet
  • Leda arbetet med gestaltning och utformning av stadsmiljöer, byggnader och lägenheter inom ramarna för detaljplanarbetet
  • Avtalsskrivning i olika skeden

Kvalifikationer

  • Du bör ha minst 5 års erfarenhet inom området, och det är en fördel om du har arbetat på fastighetsägarsidan, gärna med bostäder
  • Det är önskvärt att du har ett kunnande inom såväl arkitektur, stadsbyggnad som teknik och exploateringsfrågor
  • Du är van vid att samarbeta med både kommuner och övriga myndigheter, gärna inom Stockholms stad
  • Vi tror att din bakgrund är arkitekt SAR-LAR-FPR, lantmätare, samhällsplanerare eller motsvarande

Vem är du?
Vi söker en initiativrik, kreativ, engagerad och social person som är affärsmässig och trygg i att leda andra, samt har förmågan att driva arbetet framåt. Du är också välorganiserad, bra på att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en liten dynamisk grupp. Du får stimulerande utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att skapa intressanta bostadsprojekt!

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Tycker du att det här verkar intressant? Skicka i så fall in din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Magnusson på lotta.magnusson@fasticonkompetens.se eller på 070-989 50 14.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ¬varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se