Stockholmshem söker projektledare utemiljö mark och anläggning

Beskrivning av tjänsten
Som projektledare ombyggnad utemiljö kommer du att ha övergripande ansvar för att driva ombyggnadsprojekt inom mark och anläggning. Du kommer att ha en specialistroll inom bolaget där du samordnar och leder planering, projektering och genomförande av markprojekt i Stockholmshems fastighetsbestånd. I nära samarbete med företagets områdeschefer, kundförvaltare och ombyggnadskonsulenter arbetar du för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Stockholmshem genomför projekt i enlighet med företagets ISO-certifierade kvalitets- och miljöledning. Tjänsten är placerad på enheten för teknik & ombyggnad på Kristallvägen Solberga och du rapporterar till ombyggnadschefen.

Dina arbetsuppgifter

 • Ansvara och leda, planering, projektering och genomförande av underhålls- och ombyggnadsprojekt på uppdrag från distrikten
 • Avropa/upphandla varor, i huvudsak markentreprenader och tjänster till kostnader inom godkänd budget tillsammans med upphandlingsenheten
 • Driva projekt i enlighet med gällande kvalitetssystem samt enligt Stockholmshems policys
 • Kommunicera och samarbeta med beställare av projekt och andra berörda parter
 •  Projektledning av projekt från idé till förvaltning
 •  Föra Stockholmshems talan vid besiktningar
 • Delta i utveckling av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av enhetens projekt

Kvalifikationer

 • Meriterande med högskoleutbildning, inriktning mot bygg och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
 • Några års erfarenhet av projektledning inom anläggning och mark
 • Kunskap inom entreprenad-juridik och behärskar AMA anläggning
 • Kunskap om LOU är meriterande
 • BAS P/U är meriterande

Vem är du?
Som projektledare på Stockholmshem behöver du vara lösningsfokuserad och ha god samarbetsförmåga. Du är nyfiken, nytänkande och intresserad av nya lösningar, samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och är ekonomisk medveten.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du får stimulerande utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att driva intressanta mark- och anläggningsprojekt.

Hos Stockholmshem får du möjligheten att vara med och bidra till stadens bostadsförsörjning och allmännyttiga utveckling. Du blir en del av en organisation som värnar om sin personal och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Tycker du att det här verkar intressant? Skicka i så fall in din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Magnusson på lotta.magnusson@fasticonkompetens.se eller på 070-989 50 14.

Facklig representant för Vision är Anders Dahlgren tel. 08-508 39 216.