Stockholmshem söker projektchef ombyggnad

Beskrivning av tjänsten
Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att driva våra största ombyggnadsprojekt (> 50 msek) från idé till överlämning. I nära samarbete med företagets områdeschefer, kundförvaltare och ombyggnadskonsulenter arbetar du för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Stockholmshem genomför projekt i enlighet med företagets ISO-certifierade kvalitets- och miljöledning.

Tjänsten är placerad på enheten för Teknik & Ombyggnad i nyrenoverade lokaler i Solberga i södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Upprätta beslutsunderlag, riskanalyser och målformuleringar i projekt
  •  Leda planering, projektering, upphandling och genomförande av ombyggnadsprojekt inklusive ekonomiskt ansvar för hela processen
  • Avropa/upphandla varor, byggentreprenader och tjänster
  • Delta vid upprättande av projekteringsanvisningar

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet inom husbyggnadsområdet omfattande projekt, projektering samt byggledning.
  • Civilingenjörsexamen samhällsbyggnad eller motsvarande
  • Körkort

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som projektchef eller flerårig erfarenhet som projektledare av husbyggnadsprojekt.

Som person är du självgående och tar ansvar för din uppgift, är duktig på att bygga team och skapa engagemang kring gemensamma mål. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt.

Ansökan
Tycker du att det här verkar intressant? Skicka i så fall in din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Magnusson på lotta.magnusson@fasticonkompetens.se eller på 070-989 50 14.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se