Stockholmshem söker kundtjänstmedarbetare för längre visstidsanställning

Uppdraget

Som medarbetare på kundtjänst är ditt uppdrag att på ett professionellt sätt bemöta våra hyresgäster och hantera deras olika ärenden. Du ansvarar för att söka den information du behöver för att på bästa sätt utföra dina arbetsuppgifter, här ingår även att ta del av mail och av den information som publiceras på vårt intranät Insidan. Du medverkar också i utvecklandet av befintliga och nya möjliga kontaktkanaler med hyresgästerna för att ge bästa möjliga service. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under ett år med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av kundnära serviceyrke. Du är van att ge service och råd via telefon och har god datorvana och lätt för att lära dig nya system. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av kundtjänstarbete inom bostadsbranschen är meriterande. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som brinner för service och ett bra kundbemötande. Du är strukturerad, kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt och är lugn och stabil i stressade situationer. Eget ansvar för din arbetssituation och utveckling av avdelningen är självklart för dig. Du arbetar också bra tillsammans med andra och jobbar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Stockholmshem.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Therese Hellquist, chef Kundtjänst på tel. 08-508 39 592. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Ehn på HR, tel. 08-508 39 123. Facklig kontaktperson för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508. 

Sista ansökningsdag är den 24 april 2018 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via länken nedan!