Stockholmshem söker Områdestekniker till distrikt Innerstad/Västerort

Som Områdestekniker ansvarar du för att ge förstklassig service till våra hyresgäster och åtgärda fel i lägenheter och allmänna utrymmen. Du har även koll på drift, skötsel, löpande underhåll och den allmänna ordningen i området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Med ett gott bemötande genomföra professionell service och reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen.
  •  Rondera allmänna utrymmen och utemiljön.
  • Snabbt åtgärda felanmälningar.
  • Göra beställningar och uppföljning av externa jobb.
  • Ge service till hyresgästerna gällande boendefrågor och ordningsregler vid lägenhetsbesök.
  • Medverka vid välkomstbesök.
  • Spontanförsälja ”Fint hemma” till hyresgäster vid lägenhetsbesök.
  • Föreslå förebyggande underhåll.
  • Utföra förebyggande brandskyddstillsyn i fastigheterna.
  • Utföra särskilda inventeringar av exempelvis paraboler, förråd m m.

Kompetens och yrkeserfarenhet

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsservice eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har ett tekniskt intresse för fastigheter samt en vilja att lära dig och utvecklas i rollen. Du har också lätt för att ta till dig ny teknik, har god datorvana och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du känner dig bekväm med att tala engelska och det är meriterande om du även behärskar fler språk. Tjänsten kräver B-körkort för bil med växellåda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som har en god samarbetsförmåga och bidrar till en bra laganda i gruppen. Du lyssnar, är lugn och samarbetsinriktad. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och vill hitta lösningar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv likväl som andra. Du tar ansvar för din uppgift och driver självständigt dina arbetsuppgifter och processer till avslut. Stor vikt kommer att läggas på bemötande och erfarenhet av kundmöten är meriterande.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Stockholmshem.

Du kommer att ingå i team Rinkeby med en förvaltare och två områdestekniker som utgår från kontoret i Hässelby. Det är ett litet kontor där vi är måna om varandra och där kamratskapen är viktig för alla.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Martin Toller 08-508 39 232.

Facklig representant för Kommunal är Börje L Eriksson, tel. 08-508 39 233.

Sista ansökningsdag är den 14 december 2018 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra ca 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer.