Stockholmshem söker en Kommunikatör

Vill du arbeta med kommunikation i ett företag som befinner sig i en intensiv utvecklingsfas med många spännande projekt? Välkommen till Stockholmshem! Kommunikation är ett av de viktigaste medlen vi har för att få nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Kommunikationsenheten har en central funktion inom Stockholmshem med ett operativt och stödjande ansvar för hyresgästinformation, internkommunikation, pr, mediakontakter och varumärkesfrågor. Vi är idag fyra kommunikatörer och en kommunikationschef på enheten men behöver under det kommande året stärka upp med ytterligare en kompetent kollega.

Uppdraget
Rollen som kommunikatör är bred och omväxlande. Stockholmshem har många kommunikationsprojekt på gång och ditt uppdrag blir att stötta kommunikationsenheten under ett intensivt år av utveckling. Du kommer att vara ett operativt stöd för verksamheten, såväl i en producerande roll som i en stödfunktion till andra enheters kommunikationsarbete. Du kommer också fungera som en extra kommunikationsresurs när vi utvecklar vår nya webbplats och ett nytt intranät. I uppdraget ingår även att stötta i vår hyresgästkommunikation, projektkommunikation och internkommunikation.

Vem är du?
Du gillar att hugga i där det behövs, kan kommunicera oberoende av kanal och är duktig på att målgruppsanpassa budskap och texter. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och tycker det är kul att jobba med flera kommunikationsaktiviteter samtidigt.

Du har högskoleutbildning inom media- eller kommunikation eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av kommunikationsarbete. Du har arbetat en del med digitala kanaler men har du även arbetat med tryckt material eller enklare formgivning är det ett plus. Vi arbetar framför allt i programmen InDesign, Photoshop och Episerver.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med ett spännande och viktigt uppdrag. Gillar du dessutom samarbete och vill ha kul på jobbet, då kommer du att trivas hos oss. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Tjänsten är en visstidsanställning under 1 år med tillträde snarast eller efter eventuell uppsägningstid. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kommunikationschef Karin Stener, på tel. 08-508 39 340. Facklig representant för Vision är Chantelle Small tel. 08-508 39 508.

Sista ansökningsdag är den 15 december 2017, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen gått ut.

Välkommen med din ansökan via länken!

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom ca 3000 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder, hyresgästerna, och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer.