Radhuslägenheter - Rebeckorna

INFLYTTNING PÅGÅR

I ett natur- och sjönära läge bygger vi 14 radhuslägenheter på fem rum och kök med egen uteplats på baksidan. Radhusen blir fördelade på två längor som placeras längs en ny gata, Rebeckagatan, för att naturligt följa omgivningarna med naturtomt på baksidan av husen.

Med bra kommunikationsmöjligheter, god service och närhet till naturen gör Kvarteret Rebeckorna till en attraktiv plats att bo på.

Med en kort promenad når du Mälarens strand, där det mycket populära Mälarhöjdbadet med lekpark och café ligger. Bara ett stenkast från kvarteret ligger det en friluftsteater, motionsspår och Sätraskogens naturreservat.

Observera att detaljuppgifter kan komma att förändras under projektets gång.

Har du frågor om hur det är att bo i nybyggt? Läs några vanliga Frågor och svar.

Husen

Radhuslängorna har fasader med en dovare kulör för att smälta in. På framsidan skiljer låga häckar av tomten mot gatan och på baksidan finns en avskärmad uteplats. Varje radhus har en liten gräsmatta och ett träd planterat på framsidan.

Radhusen är i två plan på totalt 112 kvm, fördelade på fem rum och kök. På entréplan finns köket mot husets framsida och i direkt anslutning till hallen. Det stora vardagsrummet vetter mot husets uteplats. De fyra sovrummen och ett extra duschrum finns en trappa upp.

Lägenheterna har varierade, ljusa öppna planlösningar och modern utrustningsstandard i hög kvalitet. Kök och vardagsrum avdelas med skjutdörrar. Alla lägenheter har rundgång och fönster i två vädersträck med allmänning på baksidan.

 Gårdsöversikt Rebeckorna

Gårdsöversikt Rebeckorna

Parkering (1) 19 st parkerinsgsplatser varav 5 st för funktionsnedsättning samt gästplatser ligger på längs Rebeckagatan.

Förråd Varje radhus har ett eget kallförråd med belysning placerat i separat byggnad i trädgården på framsidan. 

Sophantering (2) Källsortering finns mitt emot Rebeckagatan 3. Sopsuginkast för hushållssopor finns mellan huslängorna.

Brevlåda Varje radhus har en låsbar brevlåda på förrådets sida ut mot gatan.

Lägenheterna

När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite mer personlig har du också möjlighet att göra ett antal val och tillval.

Några val erbjuds fritt som t ex andra kulörer på stänkskydd, och väggar. Tillval som t ex ett urval av tapeter, induktionshäll och bänkskivor väljs mot en extra kostnad. Tvättmaskin och torktumlare ingår och är installerat vid inflyttningen.

Som blivande hyresgäst kommer du efter kontraktsskrivningen att bjudas till ett val- och tillvalsmöte då du får mer information och inspiration att göra dina val för din nya bostad.

Standard och material

  • Takhöjd: Takhöjden är ca 2,4 meter
  • Golv: Klinker i badrum och entré. Ekparkett med eklaserade furusocklar i övriga lägenheten.
  • Väggar: Kakel i badrum och ovan bänkskiva i kök, målade väggar i övriga lägenheten.
  • Kök: Släta vita luckor och lådfronter med infällda greppslister, bänkskiva av massiv ek och stänkskydd i vitt blankt kakel. Infälld glaskeramikhäll, rostfri varmluftsugn, fläktkåpa, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin ingår. Fönsterbänk av natursten.
  • Badrum entreplan: Tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning i tak. Badkar. Handdukstork, placerad på vägg vid dörr. Tvättmaskin och torktumlare ingår och är placerade under bänkskiva. Vita överskåp ovan bänkskiva. Spotlights i tak.
  • Wc/Dusch övre plan: Tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschhörna. Handdukstork, placerad på vägg vid dörr.
  • Uteplatser: Uteplatsen på baksida har plattsättning samt balkongräcke. Klädhängare, elluttag samt belysningsarmatur finns. Uteplats på framsida har plattsättning av betongplattor, skärmvägg i trä mot grannens tomt samt ett eget träd.  På framsidan finns också ett utrymme för placering av tex cyklar.
  • Förvaring: Garderobsinredning och klädkammare enligt lägenhetsritning. Eget lägenhetsförråd finns på på framsidan av huset.
  • Tv, telefoni och bredband: Tv- telefoni och internettjänster med hög kapacitet levereras via Stockholmshems bredbandsnät. Det innebär att abonnemang vi telefonnät eller kabel-tv i tidigare boende inte kan flyttas över till nya lägenheten. Mer information om tjänsteutbud och beställning på våra bredbandssidor. Bredband via fiber.
  • Parkeringsplats I hyran för radhuslägenheten ingår en parkeringplats.

 

Val & tillval

När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshems Rebeckorna är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv, helkaklat badrum och tvättutrustning. För att göra inredningen lite mer personlig har du också möjlighet att göra ett antal val och tillval.

Några val erbjuds fritt som t.ex. andra kulörer på stänkskydd, väggar och om du istället vill ha duschhörna i badrummet. Tillval som t.ex. ett urval av tapeter och bänkskivor i väljs mot en extra kostnad.

Som blivande hyresgäst kommer du efter kontraktsskrivningen att bjudas in till ett val- och tillvalsmöte då du får mer information och inspiration att göra dina val för din nya bostad.

Läs faktabladet Val och tillval i Rebeckorna [PDF]

VI reserverar oss för eventuella avvikelser eller ändringar för materialvalen.

Planlösning

Planlösningar på radhusen.

Reservation finns för att det kan finnas små skillnader mellan de olika radhusen.

 Planlösning Rebeckorna

Service

Med bra kommunikationsmöjligheter, god service och närhet till naturen gör Kvarteret Rebeckorna till en attraktiv plats att bo på.

Med en kort promenad når du Mälarens strand, där det mycket populära Mälarhöjdbadet med lekpark och café ligger. Bara ett stenkast från kvarteret ligger det en friluftsteater, motionsspår och Sätraskogens naturreservat.

Kv Rebeckorna har flera kommunikationer med en kort promenad till bussen, tunnelbanestationen i Mälarhöjden 900 meter och i Bredäng ca 1,5 km bort.

Flera vårdcentraler finns i närområdet och precis vi Mälarhöjdens t-banestation hittar du kommersiell service som restauranger, matbutik, blomsterhandel och spel- och tobaksaffär.

För större kommersiellt utbud åker du till Kungens kurva 3 km bort, där större matvaruaffärer, biograf och klädbutiker finns.

För barnfamiljer finns det flera barnsäkra platser och förskolor i området. Grundskolan Mälarhöjdsskolan ligger i anknytning till området.